Üzletünkben a számítástechnikai szakszerviz mellett további szolgáltatások érhetők el!

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen egyéb esetekben tudunk segítségére lenni:


Asztali termináljainkon lehetőség van internetes böngészésre, elektronikus levelezésre, szövegszerkesztésre, webkamerás Skype kapcsolatra.

Áraink:
 • 30 perc: 250 Ft.
 • 1 óra: 400 Ft.
 • 2 óra: 700 Ft.
 • 10 óra: 2.500 Ft. (30 napig érvényes)
 • Sérült adattárolójáról adatmentést végzünk, legyen szó HDD-ről, SSD-ről, memóriakártyáról, vagy pendrive-ról! Speciális adatmentő eszközökkel teszünk kísérletet a sérült szektorfájlok helyreállítására, ezáltal az eszközön tárolt adatokat a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk megmenteni és azokat egy biztonságos, másik adattárolóra felmásolni.

  A szolgáltatás díja függ az anyagtároló típusától és kapacitásától, illetve az adatsérülés súlyossági fokától. Kérjen ajánlatot személyesen üzletünkben, vagy telefonos elérhetőségünkön!

  Üzletünkben beszkenneljük és nagyfelbonzású digitális másolatot készítünk Önnek a kívánt dokumentumról, igazolványáról, bizonyítványáról, fényképéről. A beszkennelt fájlt pedig elküldjük Önnek eletronikusan e-mailben.

  Üzletünkben lehetősége van adatainak CD-re, vagy DVD-re való kiírására. A CD/DVD-írást és másolást akár hozott, akár nálunk vásárolt optikai lemezre is ki tudjuk írni.

  Üzletünkben lévő FAX készülékünkön nyomtatott dokumentumokat tudunk küldeni a kívánt FAX számra, illetve fogadni is tudunk FAX üzeneteket. A szolgáltatás díja a küldött/fogadott oldalszámoktól függ.

  Elvégezzük a készülékre telepített navigációs rendszerek adatállományának, térképeinek frissítését. Meghibásodott navigációs programját helyreállítjuk!

  DVD kölcsönző felszámolásából megmaradt használt DVD filmek kiárusítása, óriási kedvezményekkel! Népszerű, klasszikus filmek, rajzfilmek is megvásárolhatók készletről (döntően 1997-2010 közötti időszak). Érdeklődjön e-mail-ben, vagy személyesen a filmek listájáról!

  Amennyiben asztali számítógép, laptop, nyomtató, monitor, hálózati rendszerek és egyéb kiegészítők vásárlása előtt áll, szívesen segítünk Önnek felmérni igényeit és az alapján a megfelelő eszköz kiválasztását segíteni! Kérdezzen tőlünk, 30 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodhat!
  Kingston SSD meghajtó merevlemez
  % NÉPSZERŰ

  SSD meghajtó

  Kingston SSD 120GB 240GB 480GB

  7900 Ft-tól

  Intel Core i3-10100F 3,60 GHz, 4 magos processzor
  10th gen processzor

  Processzor

  Intel Core i3-10100F 3.6GHz processzor

  49.900 Ft

  HP 15.6 notebook, laptop
  Kiemelt AKCIÓ

  Notebook - Laptop

  HP 240 és 250 széria laptop, notebook

  Több árkategória!

  EPSON külső tintatartályos nyomtató - MFP multifunkciós
  MFP multi TINTA

  Multifunkciós nyomtató

  Epson multifunkciós, színes nyomtató

  55.900 Ft-tól

  Kingston micro SD memóriakártya 16-128GB adattárolás
  128GB-ig SZUPER

  Adattárolás

  Kingston micro SD memóriakártya 16-128GB

  3.100 Ft-tól

  TP-LINK routerek és WIFI repeater hálózati eszközök
  Wireless Hálózat

  Hálózati eszközök

  TP-LINK routerek és WIFI ismétlő eszközök

  5.500 Ft-tól